Nejnovější recenze ze sekce Baterie pro mobilní telefony
- Dá se ještě sehnat.
- Trošku vyšší cena.
- Důležité je že má člověk baterii na výměnu
- pokud si baterii vyměníte sami dost ušetříte
- baterie do staršího mobilu funguje skvělé
kvalita za rozumnou cenu
- Originální vyrobek
- Originální vyrobek
- Proč nelze odeslat bez vyplnění, není žádná výhoda/nevýhoda.
Dobře zabalené a připravené pro vložení do jablka.
Kvalitní originální baterie. Výměna je ovšem pracná i pro zkušené mechaniky.
- Funkčnost.
- spolehlivá alternativa k myPhone
- Je kompatibilní s originálním
- Přestože jde o baterii určenou pro starší typ mobilu a rok její výroby tomu odpovídá, v konkrétním případě dodána ne zcela vybitá a výdrž napovídá o dobrém stavu a kapacitě
co jsem objednal, bylo dodáno
- nelze nabít
Baterie /2 kusy/jsem kupoval do tel.Samsung E2252 mojí matky.Po vložení do telefonu a připojení nabíječky/originál/bylo zahájeno nabíjení asi 2 sekundy a vypadlo a pak znovu zahájeno a znovu vypadlo a tak pořád dokola.Nechal jsem baterii takto nabíjet asi 2 hodiny,pak odpojil od nabíječky,ale telefon nešel zapnout/prázdná baterie/.Reklamoval jsem to,dostal nové baterie/doufám/,ale byl s nimi naprosto stejný problém.Znovu už to vracet nebudu,nemělo by to smysl.
- Vydrží déle
Originální-plně funkční, doporučuji
- jsem rád že jsem sehnal baterii na tak starý telefon
- flex kabel je potřeba dost poohýbat abych se trefil do konektoru
- na první dobrou baterie nefungovala, pak jsem zjistil že je špatně připájený prostřední (nejmenší) kontakt u konektoru - chvíle nervů a opravdu ostrý hrot pájecí stanice to ale napravil
- kapacita dosti slabá, skoro přemýšlím že tam vrátím tu 4 roky starou baterii co jsem tam měl původně
spíše nedoporučuji
- originální baterie do historického mobilu